Blog Detail

  • Home
  • [BATTLE REPORT SAMMENDRAG] Emballagearbejde Negative Shift Base Team Giants Exploding

[BATTLE REPORT SAMMENDRAG] Emballagearbejde Negative Shift Base Team Giants Exploding

Den 3. december var Beijing-tiden, den trettende runde af NFL-regelmæssig sæson fuldt åben. Denne konkurrence runde brød ud, der var 4 hold i landet, og hæren var dækket af Chicago Bear, og derefter den Green Bay emballageindustrien tabt til Arizona’s Red SCITCH tabt sæsonen. Håb, den vigtigste træner underjordiske lektion; Tampawan Pirate Team besejrede Carolina Black Leopard, gav modstanderen fire-spildefinition; Og før 5 spil blev skåret ned 35 point af Indianapolis Pony fra Jacksonville. Hvad er den trettende uge af regelmæssig sæson? Vi ser sammen!

Baltimore 26-16 Atlanta FalconKansas City Chiefs Trøje

Ramar Jackson synes at være en første kvartal-pause i den resterende tid i sæsonen, det er i stigende grad tvivl, og han er blevet et rookie-kvarter, der har vundet de første tre gange i de sidste tre gange før karrieren. vagt. Selvom kråken ikke spiller meget smuk eller glat, gør Jacksons udseende kråkens lovovertrædelse er fuld af ukendt, hvilket gør kragen til en af ​​de magtfulde konkurrencer af playoffs. I Falcons ansigt skød Jackson 17-årsadven på 75 værftet for at vinde 1 deta, men hans pass er stadig ikke åbent. 7-5 af kragen, der i øjeblikket er rangeret sjette, hvilket fører modstanderen en vinder, takke Jacksons løbevirksomhed. At se chefen for Kansas City i næste uge, selvom Qiao Verco er blevet skadet, men han vil tage tilbage fra Jackson for at tage starten tilbage.

Atlantan Big Fample skal stole på deres offensiv gruppe for at redde denne svigtsæson, men i modsætning hertil er deres angreb endnu en gang dumt, møder fire tab. Siden skaden af ​​Dravona – Fremiman, har Falcon fortovet ingen konstruktion, og spilholdet har avanceret 165 meter, Matt Ryan kastede kun 131 meter, dette er fra 1999 for at miste det mindste passnummer efter 49 personer (109 meter) . I spillet er dette uacceptabelt for Hurio-Jones, som har en før regelmæssig sæson MVP Ryan og den 5. erhvervskål.

Los Angeles Roewool 30-16 Detroit Lion

Los Angeles Racer overvinder vanskelighederne med at starte langsom varme i den tidligere konkurrence, med 2 Todd Galleys 2 Reachaes, RAM’en er stadig nemt at overvinde løven på forhånd for at låse National Lianxi District Championship for at komme ind i playoffs. Stjernerne, der er blevet såret i spillet, er blevet helbredt, og talib har ikke vist sig, ALON DONALD tog igen 2 gange og 4 gange. At leve til mandlige hold betyder, at løven ikke vil få de første tre på hinanden følgende mere end tre på hinanden følgende dage siden 1990’erne, og det betyder, at løven vil have et fire på hinanden følgende år af mesterskabet. En dødelig fejl i fjerde kvartal gør det muligt for løven at begrave de sidste forhåbninger, dette er dette holds epitome i løbet af de sidste 25 år. Den sidste måned har næsten ikke noget ønske.

Arizona Cardinals 20-17 Green Bay Packers

Kardinaler Første valg kan måske beholde sit job, Josh – Rosen, mens du kun passerer scoret 61.2 Points Performance er ikke godt, men han fandt en nøgle i den konverterede fil 23 3 Veteran – Larry Fitzgerald Nøgleomdannelsen afsluttet, det er denne overførsel Hjælper Kicker Zahn – Gonzalez scorede det vindende frispark til at fuldføre lore. Spillet showet er det bedste på bænken, der løber tilbage chance – Edmonds, han fik 53 meter og 2 touchdowns i fem løber i det røde. Green Bay Packers, der er tabt til kardinalerne, har fuldstændigt savnet playoffs, kardinalerne ønsker at kende de sidste datoer tilbage til retten i Islamabad for at vinde i 1949, rogers kastede 50 Wild Single-Game Passing kun fremme 244 meter til at vinde 1 op array. Efter at have tabt, packers i Playoffs Hopless Case Decisive Fired Coach Mike – McCarthy, som kan betragtes som begyndelsen af ​​forandring.

New York Giants 30-27 Chicago Bears

National League East Giant Worst Hit Country North Afslutning af bjørne har mange interessante ting. I starten er de to sider kommet tilbage til at spille der, selv lille Odell – David Beckham har høste sæsonens anden touchdowns, defensive tackle B.J. Hill afsluttede tre sække. Den tredje kvartal kæmpe vred selv på 14 point, løber tilbage Zack Wan – Buckley Lianpao scorede derefter næsten 150 meter. Når bjørne med fjerde kvartal sidste-minut frispark til at sende spillet til overarbejde, og i sidste ende undslippe skæbnen til at miste. Manglende Mitchell – Trudeau Bisi Ji Explosive, Backup Quarterback Chase – Daniels synes ikke at spille en stor rolle, spillet sendte to stjæler. Svært at forestille sig en gæst næste uge i Los Angeles, hvordan bjørne slog rammene i fravær af Trudeau Bisi Ji.

Tampa Bay Buccaneers 24-17 Carolina Panthers

Er en populær, bucs quarterback demis – winston lydigt lytter til coachens ord, har sendt to uger ingen aflytninger, 30 passere i dette spil 20 fremadrettede 244 meter scorede to touchdowns. Offensiv gruppe af normal spil, forsvaret er nøglen til at vinde sammensætning, panthers quarterback Kanmu – Newton fanget og dræbt fire gange også gøre BUCS fik 4 stjæler, hvor sikkerhedsvagt Andrew – en mand Adams afsluttede tre stjæler. Winston sagde: “Jeg kan godt lide rytmen, vi kan lide at vinde, jeg har det godt.” Panthers har for nylig lidt fire lige, som om holdet kom tilbage fra en uge efter, at ferien blæser ikke. Siden sin rookie sæson kastede Newton for første gang i et spil 4 stjæler, og for nogle få dage siden sagde han, at han på nuværende tidspunkt på toppen af ​​hans karriere. Panthers Playoff Road mere og mere forvirret, stram ende Greg – ser efter en fodskade Olsen igen for at give farvel til sæsonen. Derudover er Coach Ron – Riveras job i fare, der er rygter om, at den nye chef David – Tepper mere sidder stille, de bliver et hold fra en 6-2 et 6-6 team, hvis det er tabt til Cleveland Browns næste uge, jeg Er bange for, at gudene ikke kunne redde Rivera.

Houston Texans 29-13 Cleveland Browns

Houston Texans skal tage høj 9-spil vindende streak, de lige udgivet den første halvdel af Browns 74 meter for at holde rent ark, den anden halvdel spillede mere tilpas. Kicker Kayi Mi – Faerbaien 5 free-spark og to ekstra point i tankerne alle hits, længst hit 53 yards, direkte for at hjælpe holdet scorede 17 point, bliver den største spiller at vinde. Næste uge vil Texans stå over for Indianapolis Colts, som lige var afsluttet fem lige, kan indvarsle den næste uge, hvis den 10-spil vindende stribe, Texans vil låse Division Titel på forhånd. Cleveland Browns Quarterback Baker – Mayfield kastede tre 3 stjæler i første halvdel, anden halvdel, fremme 350 meter, efter at have tabt to spilvindende streak stoppet, hvilket også er 2,5%, før playoffs håber.

JACKSONVILLE JAGUARS Indianapolis Colts 6-0

Jacksonville mand opvågnen, men nu ser det ud til at vågne op lidt sent. Men så igen fremstiller forsvarsgruppen 3 Sack Andrew – Mubarak (kun fem spil før Mubarak 1 Sack) to besidder konvertering, så Colts Scoreless Pavement Attack er begrænset til 41 kode, sådan resultater har været meget glædeligt, men på Samtidig angreb gruppen i Cody – ingen forbedring, ledet af Kessler. Colts fem-spil vindende streak midtfelt før gennemsnittet 34,6 point, mubarak otte på hinanden følgende spil for at få mindst tre touchdowns, men i dag ansigtet af jaguarene, colts utrolige misfiring, og faktisk den nuværende runde af det mest utrolige spil. I øjeblikket Pony 6-6 rekord bag Baltimore Ravens, mens fladt med Miami Dolphins og Denver Broncos Playoff-situation ikke har optimistisk. “Vi kan ikke miste et andet spil, skal fortsætte med at fortsætte med at vinde.” Ty. Hilton sagde, at Colt i næste uge mod Texans, synes det, at ikke-sejr ikke er.

Cincinnati Bengals Denver Broncos 24-10

Efter sejren over Cincinnati Bengals på søndag har Broncos vundet tre lige i holdkonkurrencen, vender tilbage til playoffs. Rookie Running Back Phillip – Lindsay Fortsæt med at spille den mest kraftfulde Mustang Engine, forhastet bolden 19 gange 157 yards også fremme scoret to touchdowns. 10 uger af sæsonen før Broncos Game Schedule er meget vanskelig, seks spil mod høvdinge til Rams, Seahawks, Texas og Lyn efter en alvorlig test, Broncos angriber mod det vilde kort. Cincinnati Bengals Situation med lynnedslag, de er en god start, men de sidste syv spil, tabte seks spil, 5-7 rekord og også lade dem tidligt farvel til playoffs, der er en anden dårlig nyhed er det, AJ Greens skade den første Spil tilbage blev såret. Efter tigrene sidste sæson og hovedtræner Marvin – Lewis at fornye i to år, men nu kigger på skabet af skabsrummet, er der ingen vitalitet, måske efter slutningen af ​​sæsonen, vil Tigers Management være handling.

Miami Dolphin 21-17 Buffalo

Havien – Howard er nøglen til vinderen af ​​delfiner, de fandt det magiske våben i Playoffs – Defensive Group. Selvom den offensiv gruppe kun fremmede 175 meter, gjorde Defensive Group også Josh Alan scorede 135 meter, men delfiner vandt stadig. Howard tog 2 tilfælde af kopiering. Den halvfjerds kopi af den førende liga kaldes sig til “det bedste hjørne af ligaen”. Holdkammeraterne er enige med ham. Jeg tror, ​​at han kan komme ind i den professionelle skål. Jose-Allens pass rate er så høj som 71,7%. Det ligner tidevandet. Allen viser præcise passeringer i to gange for at passere, og der er et godt spil uden for lommen. Den mest kritiske er, at Alang har en 135 værft, så han har kørt 234 meter i de sidste to spil. Det er en af ​​de mest truede dobbelte trusler om NFL, og de to andre biler. Begge zai-jones. Selvom regningen går tabt, er det ikke tabt.

Kansas City Chief 40-33 Auckland Assault

Selvom antallet af store tal og store scoringer, mister Emirates, at Karim Hunter synes at være mindre koordineret. Den vigtigste løbende wicken er kun 47 meter, Mahmems og Terik Hill, en fire-punkts vagt, en fire-punkts vagt, det er rapporteret, at chefen er blevet kontaktet nu. Estabard CJ Anderson. Selvom Mahmus kaster 4 reacons, ses det, at der ikke er Huntela at bryde den tomme blok, og Hill gør et stort antal store størrelser, sidstnævnte er rettet mod en gang i år er bare en boller. Heldigvis står i nærheden af ​​Tarvis-Kelsea på det kritiske øjeblik, og de 168 meter vil blive taget til 2 for at få 2 til de 168 meter. Alligevel er chefen også chef for chefen fra angrebsdataene, men spillet processen får folk til at se på de vendinger.

På trods af kritikken er Derrick Carl eftermiddag stadig meget behagelig, og de 285 meter i 38-pass 29 får 3 til 3 for at få 3 til Emiraterne. Hele spillet, Carl’s Pass kan lide at finde Masel-Artman og Li-Smith, osv. I fortovet angreb er Doug-Martins dumme ild Jay-Richard 6, der holder bolden i 95 meter. Joe-Grunette kan spille den mest glatte lovovertrædelse af sæsonen, selvom det er tabt for chefen, er der mange steder værd at optimere.

Tennesi Titan 26-22 New York Jet

Tennessee Titan er svært at overvinde New York Jet Hopes, fremragende forsvar garanterer scoren ret tæt, fire point til Marcus Mario Tower LED Titan til den 11. sidste sektion siden 2015. Mario Tower bliver bedre og bedre, dette er en god nyhed for Titan. Jetten har ingen gevinster i de tre spil i Sam Doward, udover sikkerhedsguamar – Adams steg til Arbejdstilsynets niveau, dette spil Adams afsluttede 11 krammer og 1 gang fremragende begrænsninger af Titans fremskridt. Todd – Powers løste ikke problemet før, og Jeremy-Bates bundet angrebsgruppen manglede fantasi. Og defensive dette er godt til bolde, og hans hold har været i anden halvdel eller det sidste afsnit styrtede ned.

New England Patriot 24-10 Minnesota Viking

Patriot’s defensive certifikat kan blokere fjendens lovovertrædelse, de vil kun fremme modstanderens øverste eksterne hånd Adam – hele spillet Schlon-Defense er kun 28 meter, som senere forårsager dens mentalitetseksplosion til at sprøjte Birnek. Disse er små episoder, braddy er næsten upåklagelig ud over modstanderens cd, men også at komme til de individuelle 1000 kodemiljøer. Taler om rush, er denne konkurrence Patriot’s angreb meget skrøbeligt, 7 personer har i alt 7 personer i spillet, alt det ønskede, James Dewlin er kun 5 meter i 4 skud. Nå. For Viking People er dagens gode nyheder, at alle hold i Guiwei går tabt. De dårlige nyheder er i næste uge, de vil tage et afgørende kamp med Seattle Hawks, konkurrere om et værdifuldt ydre kort.

Seattle Hawks 43-16 San Francisco 49 personer

Seattle Haiying blev gengivet, og de besejrede Richard, Shelman og San Francisco, som havde været på vej. Kvartal Walsell Wilson blev igen børstet Guds data igen, ikke se 185 meter i 17 pass, men skære fire gange, kvartfielding point op til 140,9. Wilsons sidste slag har haft gavn af Eagle Effected Ground Attack, og hele Game Race Guard skyndte sig ud af 168 meter, og gennemsnittet på 5,8 meter blev udskiftet hver gang. Efter 49. hold vil 49. Team mest mester initiativet om hyldestegnet efter slutningen af ​​den faste sæson. De tabte 45 point i de sidste to spil. I de fire spil i fremtiden står 49 mennesker stadig står over for vilde heste. , Hawks, bjørn og rammen, det er svært for os at se muligheden for at vinde dette hold syntes at være på forhånd.

Los Angeles Lightning 33-30 Pittsburgh Steel Man

To amerikanske fælles Brigade tilbyder en vidunderlig playoffs til publikum på søndag. Flashen af ​​flashen er fanget i Melwen-Gordons skade. Det kan kun understøttes af Philip Rivers og Kikan-Allen, og det defensive team lever ikke i Antonio. Brown og James – forbinder, står over for store baglæns steder. I anden halvdel er vinden i anden halvdel, og connans er alvorligt skadet. Dette defensive gruppetryksaftaler kan også sænke stålpersonens angreb, den særlige gruppe af Xi Xi Justin – Jacksons angreb er en overraskelse, direkte hjælpe lynet trække scoren, og så i en psykologi efter spillet kan det blinkende hold endelig i en psykologi efter spillet. stole på at spille spillet. Første gang i stålets personlige historie var i tilfælde af mere end 14 point eller mere, var det meget ubehageligt. På nuværende tidspunkt er situationen i nord mere nervøs. Kragen er kun en halv vindende kamp efter stålpersonen. Nøglen er, at Connial Subsidity sæsonen refunderes. For stålfolk kan dette være mere ubehageligt.

Denne artikel er et eksklusivt manuskript, uautoriseret, ingen genoptryk, ellers vil det juridiske ansvar blive undersøgt.

Write a comment